Бизнес и Тийм билдинг

За своите бизнес клиенти MSJ Travel & Events освен почивки и екскурзии предлага и допълнителни услуги като организиране на фирмени семинари и конференции, обучения, партита и други.

Основната ни цел е нашия продукт да бъде максимално разнообразен и разчупен, за да може той да обхване изцяло всички ваши желания и изисквания - добре знаем и оценяваме колко отговорна е задачата да се погрижим клиентът да остане доволен.

Независимо от какво се нуждаете вие като организация, ние сме насреща, за да ви спестим време, усилия и разбира се разходи!
В организирането и провеждането на конференции и семинари ще работим за вас и ще ви съдействаме както с избора на място, така и с цялостната подготовка и изпълнение на тематичния проект. Достатъчно е да ни дадете датата и темата на планирания семинар или конференция и вашата компания ще получи най-доброто предложение, съобразено с бюджета и конкретните ви предпочитания.

Ние ще ви предложим изгодни оферти за фирменото ви мероприятие или събитие в различни комплекси и локации. Ще ви предложим не само интересни и удобни дестинации в България и чужбина, но и цялостна организация – транспорт, настаняване, наемане на конферентни зали, техническо оборудване и забавна програма.

Поверете организацията на вашето фирмено парти или конференция в наши ръце! От вас искаме само да присъствате и да носите със себе си своето добро настроение. А и какъв по-лесен и достъпен начин да спестите пари, време и излишни усилия?!

Екипът ни предлага опит, креативност и новаторство, коректност и професионално отношение - индивидуален подход съобразен с целите на мероприятието!

100% съобразяване с Вашите изисквания за нивото на услугите и съобразяване с бюджетната рамка на Вашето мероприятие!Ние организираме фирмени партита, различни тийм билдинг и вечерни/празнични програми за вас мили клиенти и вашият екип.

Всяка идея и концепция подлежат на характеристиките на всяка група.

Тези програми носят чисто практически позитиви /спомагат за подобряването на колективната работа, мотивация и др./, а от друга страна в чисто емоционален план – имат силен заряд.

Тийм билдинг програмите по удивителен начин съчетава полезното с приятното и без съмнение е удачен спътник за всяко корпоративно събитие.